The Thanksgiving day menu

Thanksgiving Day
Jeudi 24 Novembre
De 12 :00 à 15h30

Le Menu à 35€

Cocktail
pomme, airelle, orange , avec ou sans vodka
Amandes au fleur de sel

Appetizer
Velouté de potiron aux épices Cajun

Traditional Turkey
La dinde classique rotie à la sauge, thym et romarin
Sauce crème et champignons

Stuffing
Farce aux marrons et au céleri

Vegetables
Purée de pommes de terre “grandmère”
Patates douces au crumble de noix

Sides
Mini scones aux herbes
Relish de maïs
Chutney aux airelles et agrumes
Salade, vinaigrette balsamique au gingembre

Desserts
Assortiment de Thanksgiving (sur Comptoir)

Wines
Rouge, Côtes de Blaye , sélèction Legrand
Blanc, Côtes de Gascogne, Domaine du Mirail

Coffee
Café Verlet
Truffe d’automne au bourbon et noix de pécan

20111123-220733.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s